Afspraak?

MEDIATOR DOETINCHEM: GESPECIALISEERD IN ECHTSCHEIDING

Annewieke Bemiddelt is scheidingsmediator in Doetinchem. Jullie zijn van harte welkom op het kantoor in Doetinchem. Je vindt Annewieke Bemiddelt op de Hanzestraat 27, op bedrijventerrein De Huet. Het kantoor is makkelijk toegankelijk en er zijn altijd (gratis) parkeerplaatsen beschikbaar.

WAAROM MEDIATION BIJ SCHEIDING?

Gaan jullie scheiden, dan kunnen jullie kiezen tussen scheiden met advocaten of scheiden zonder advocaat. Als jullie bereid zijn om samen in gesprek te gaan, dan is mediation de beste optie. Niet alleen voor jullie tweeën, maar ook voor jullie kinderen.

DE BELANGRIJKSTE VOORDELEN VAN MEDIATION

Meer tevredenheid en beter contact

Onder begeleiding van de mediator maken jullie samen de afspraken. Dit zorgt voor meer tevredenheid en een beter contact na de scheiding.

Positieve insteek

Met mediation werken jullie samen constructief aan een toekomst zonder elkaar, in plaats van via advocaten tot gedwongen afspraken te komen.

Tijd- en kostenefficiënt

Samen gaan jullie de scheiding aan onder begeleiding van 1 mediator in plaats van 2 separate advocaten. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten en de duur van het proces.

“SCHEIDINGSBEMIDDELING IS WAT IK HET LIEFSTE DOE. HET GEEFT VEEL POSITIEVE ENERGIE. DAT KLINKT MISSCHIEN RAAR, WANT SCHEIDEN IS VERVELEND, MAAR EEN GOEDE NIEUWE START MAKEN IS IETS MOOIS WAAR BETROKKENEN SOMS LANG NAAR UIT HEBBEN GEKEKEN”

WAAROM ANNEWIEKE ALS MEDIATOR ECHTSCHEIDING IN DOETINCHEM

Annewieke is van oorsprong advocaat. Dit heeft niet alleen als voordeel dat ze jullie van juridische informatie kan voorzien, maar ook dat ze de afwikkeling bij de rechtbank en gemeente voor jullie regelt. Annewieke begeleidt en regelt jullie scheiding van A-tot-Z.

Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan als scheidingsadvocaat én scheidingsmediator, heeft Annewieke er bewust voor gekozen zich te richten op mediation.

Vanuit een positieve benadering, met alle benodigde juridische kennis en ervaring scheidingen regelen. Daar staat Annewieke Bemiddelt voor.

SCHEIDINGSMEDIATOR ANNEWIEKE BEMIDDELT

Speciaal voor mensen met kinderen

Ervaren advocaat, gespecialiseerd in scheidingen

Gecertificeerd MfN Mediator

Advies over de gevolgen voor pensioen, lijfrenteverzekeringen, koopsompolissen en fiscale zaken

Verzorgt coaching hoe je tijdens de scheiding met elkaar en met je kinderen kunt blijven communiceren, om weg te blijven van discussies en verwijten.

Verzorgt coaching hoe je ná de scheiding als ex-partners met elkaar omgaat

Verzorgt coachingvoor jouzelf, hoe je zelf als mens overeind blijft, zowel tijdens je scheiding als daarna

BENIEUWD NAAR HOE ANNEWIEKE JULLIE MET MEDIATION KAN HELPEN SCHEIDEN?

Neem bij vragen even contact op of plan een kennismakingsgesprek in Doetinchem. Annewieke Bemiddelt is gevestigd aan de Hanzestraat 27 op het bedrijventerrein De Huet.