Skip to main content

Mediator Doetinchem: gespecialiseerd in echtscheiding

Ben je op zoek naar een mediator in Doetinchem die jullie – als liefhebbende ouders – kan helpen de scheiding van A-tot-Z te regelen? Annewieke Bemiddelt is mediator in Doetinchem en gespecialiseerd in scheidingen.

Bekijk ook mijn video

Het geheim van Scheiden zonder Sores

Bekijk de video

Mediator Doetinchem – Annewieke Bemiddelt

Annewieke Bemiddelt is scheidingsmediator in Doetinchem. Jullie zijn van harte welkom op het kantoor in Doetinchem. Je vindt Annewieke Bemiddelt op de Hanzestraat 27, op bedrijventerrein De Huet. Het kantoor is makkelijk toegankelijk en er zijn altijd (gratis) parkeerplaatsen beschikbaar.

WAAROM MEDIATION BIJ SCHEIDING?

Gaan jullie scheiden, dan kunnen jullie kiezen tussen scheiden met advocaten of scheiden zonder advocaat. Als jullie bereid zijn om samen in gesprek te gaan, dan is mediation de beste optie. Niet alleen voor jullie tweeën, maar ook voor jullie eventuele kinderen.

scheiden doetinchem

“Scheidingsbemiddeling is wat ik het liefste doe. Het geeft veel positieve energie. Dat klinkt misschien raar, want scheiden is vervelend, maar een goede nieuwe start maken is iets moois waar betrokkenen soms lang naar uit hebben gekeken”

Annewieke van der Boom

De belangrijkste voordelen van mediation

 • Meer tevredenheid en beter contact
  Onder begeleiding van de mediator maken jullie samen de afspraken. Dit zorgt voor meer tevredenheid en een beter contact na de scheiding.
 • Positieve insteek
  Met mediation werken jullie samen constructief aan een toekomst zonder elkaar, in plaats van via advocaten tot gedwongen afspraken te komen.
 • Tijd- en kostenefficiënt
  Samen gaan jullie de scheiding aan onder begeleiding van 1 mediator in plaats van 2 separate advocaten. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten en de duur van het proces.

Waarom Annewieke als mediator echtscheiding in Doetinchem

Annewieke is van oorsprong advocaat. Dit heeft niet alleen als voordeel dat ze jullie van juridische informatie kan voorzien, maar ook dat ze de afwikkeling bij de rechtbank en gemeente voor jullie regelt. Annewieke begeleidt en regelt jullie scheiding van A-tot-Z.

Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan als scheidingsadvocaat én scheidingsmediator, heeft Annewieke er bewust voor gekozen zich te richten op mediation.

Vanuit een positieve benadering, met alle benodigde juridische kennis en ervaring scheidingen regelen. Daar staat Annewieke Bemiddelt voor.

Scheidingsmediator Annewieke Bemiddelt

 • Speciaal voor mensen met kinderen
 • Is ervaren advocaat, gespecialiseerd in scheidingen
 • Is gecertificeerd MfN Mediator
 • Verzorgt coaching:
  • hoe je tijdens de scheiding met elkaar en met je kinderen kunt blijven communiceren, om weg te blijven van discussies en verwijten.
  • hoe je ná de scheiding als ex-partners met elkaar omgaat
  • voor jouzelf, hoe je zelf als mens overeind blijft, zowel tijdens je scheiding als daarna
 • Advies over de gevolgen voor pensioen, lijfrenteverzekeringen, koopsompolissen en fiscale zaken

 

Benieuwd naar hoe Annewieke jullie met mediation kan helpen scheiden?

Neem bij vragen even contact op of plan een kennismakingsgesprek in Doetinchem. Annewieke Bemiddelt is gevestigd aan de Hanzestraat 27 op het bedrijventerrein De Huet.