Afspraak?

OVER ANNEWIEKE

VAN ADVOCAAT NAAR MEDIATOR

Ik ben Annewieke van der Boom (1965). Jarenlang werkte ik als advocaat bij verschillende advocatenkantoren. Gaandeweg heb ik mij gespecialiseerd in echtscheidingen. Daarbij heb ik als advocaat heel veel mensen geholpen bij hun scheiding, en veel procedures gevoerd bij de rechtbank.

Veertien jaar geleden ontdekte ik mediation. Dat was een enorme eyeopener, want daarmee kun je op een heel andere manier conflicten oplossen. In plaats van de strijd aangaan over de alimentatie, omgangsregeling en verdeling van het vermogen, met twee advocaten, kan dat ook op een veel prettiger manier worden opgelost. Dit met betere resultaten voor beiden en minder verlies aan energie voor iedereen. Ik heb de opleiding tot mediator gevolgd en sindsdien ben ik gecertificeerd MfN mediator. Mijn eigen kantoor, Annewieke bemiddelt, ben ik gestart in 2008.

MEDIATION HEEFT MIJN HART

Mensen komen bij mij voor hun complete scheiding. Ik begeleid hun als mediator bij het maken van afspraken over de kinderen, alimentatie, de onderneming, de woning, het pensioen en het vermogen. Zo lanceerde ik Annewieke Bemiddelt.

Ik ben getrouwd met Gert, en ik heb drie kinderen die al het huis uit zijn. Ik woon in Arnhem, vlakbij het bos.

ANNEWIEKE BEMIDDELT

Als jurist ken ik de juridische kant van een scheiding heel goed, en weet ik hoe je onrecht kunt voorkomen. Maar ik heb ook gezien dat procederen vaak niet de beste oplossing is voor een geschil, en al helemaal niet voor een scheiding. Dat geeft alleen maar verliezers. Voor de ouders, en voor de kinderen. Daarom maakte ik de switch naar mediation.

Ik vind het fantastisch om te zien hoe mensen een resultaat bereiken waarbij ze:

Daar ga ik voor!

persoonlijk adviesgesprek aanvragen

Het gesprek is geheel vrijblijvend

Uitleg over wat mediation nu eigenlijk precies is

Wat kan mediation specifiek voor jullie kan betekenen