PODCASTS SCHEIDEN ZONDER SORES

Mijn naam is Annewieke van der Boom en met mijn 25+ jaar ervaring en juridische achtergrond weet ik hoe ik jou en je partner kan helpen om op een prettige manier uit elkaar te gaan, waarbij alles voor de toekomst voor jullie en jullie kinderen goed geregeld wordt.

In mijn podcasts geef ik je praktische tips en inzichten over verschillende onderwerpen binnen het thema ‘Scheiden zonder sores.’ Handig om naar te luisteren op een moment dat jou het beste uitkomt, bijvoorbeeld als je rustig alleen in de auto zit, aan het wandelen bent of op de bank ligt.

PODCAST: DRIE REDENEN WAAROM STEEDS MEER MENSEN KIEZEN VOOR MEDIATION

Welke begeleiding wil je inschakelen voor je scheiding? Je bent je aan het oriënteren. Zou mediation iets voor je zijn? In deze aflevering hoor je waarom tegenwoordig steeds meer mensen hiervoor kiezen. Beluister de podcast hier via Apple Podcast.

PODCAST: WEET JIJ ECHT HOE HET ZIT MET PARTNERALIMENTATIE?

Het is zo’n lastig onderwerp, partneralimentatie. Je wilt er misschien liever niets mee te maken hebben. Maar wat weet je er eigenlijk van? Hoe neem je hierover een goede beslissing? In deze aflevering hoor je de basis-informatie. Luister hier via Apple Podcast.

PODCAST: HOE KRIJG JE OVERZICHT OVER JE SCHEIDING?

In de volgende podcast vertel ik je alles over waar je op moet letten als je van plan bent te gaan scheiden. Waar begin je bij een scheiding? En hoe krijg je overzicht over wat er moet gebeuren? Beluister de podcast hier.

PODCAST: HET GEVAAR VAN EEN SNELLE SCHEIDING

In de volgende podcast vertel ik je alles over het gevaar van een snelle scheiding. Beluister de podcast hier.