Afspraak?

PODCASTS SCHEIDEN ZONDER SORES

Mijn naam is Annewieke van der Boom en met mijn 25+ jaar ervaring en juridische achtergrond weet ik hoe ik jou en je partner kan helpen om op een prettige manier uit elkaar te gaan, waarbij alles voor de toekomst voor jullie en jullie kinderen goed geregeld wordt.

In mijn podcasts geef ik je praktische tips en inzichten over verschillende onderwerpen binnen het thema ‘Scheiden zonder sores.’ Handig om naar te luisteren op een moment dat jou het beste uitkomt, bijvoorbeeld als je rustig alleen in de auto zit, aan het wandelen bent of op de bank ligt.

PODCAST: De 5 gouden tips voor je ouderschapsplan

Dat je een ouderschapsplan moet maken voor je kinderen weet je waarschijnlijk wel als je uit elkaar gaat. Maar wat is daarbij nu belangrijk? Ik geef je in deze aflevering 5 gouden tips hiervoor. Heel concreet en bruikbaar. Beluister de podcast hier via Apple Podcast.

QR code aflevering 87

PODCAST: Drie risico's bij huwelijkse voorwaarden

Als je huwelijkse voorwaarden hebt afgesloten toen je ging trouwen of een geregistreerd partnerschap aanging, geeft dit vaak vragen op het moment dat je uit elkaar gaat. Ik help je graag met het zoeken naar een oplossing. Luister hier via Apple Podcast.

QR Code aflevering 80

PODCAST: We gaan wel naar de rechtbank, veel makkelijker!

Stel dat je ertegenop ziet om aan mediation te beginnen, want je weet nu al dat er een paar issues zijn waar jullie heel anders tegenaan kijken. Dat worden waarschijnlijk discussies, en komen jullie daar wel uit? Is het dan niet makkelijker om direct naar de rechtbank te gaan? Bij dit vraagstuk help ik je graag in deze podcast! Beluister de podcast hier.

QR Code aflevering 81

PODCAST: Take a break

Waar is je energie gebleven die je eerder had? Je voelt je voortdurend moe. En intussen moet je ook nog nadenken over allerlei grote issues. En daarnaast gaat je gezin, en je werk of je bedrijf, gewoon door. Ik noem een scheiding vaak ”een tweede baan erbij”. Beluister de podcast hier.

QR Code aflevering 83