Afspraak?

HULP BIJ SCHEIDEN OF ECHTSCHEIDING IN DOETINCHEM

Hebben jullie besloten te gaan scheiden, dan is het fijn om de hulp in te kunnen schakelen van iemand in de buurt die jullie kan helpen de scheiding te begeleiden en de zaken voor jullie te regelen. Komen jullie uit de regio Doetinchem/Achterhoek dan is het kantoor van Annewieke Bemiddelt in Doetinchem (bedrijventerrein De Huet) prima bereikbaar.

SCHEIDEN IN DOETINCHEM MET DE HULP VAN ANNEWIEKE BEMIDDELT

Annewieke is van oorsprong advocaat. Dit heeft niet alleen als voordeel dat ze jullie van juridische informatie kan voorzien, maar ook dat ze de afwikkeling bij de rechtbank en gemeente voor jullie regelt. Annewieke begeleidt en regelt jullie scheiding van A-tot-Z.

Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan als scheidingsadvocaat én scheidingsmediator, heeft Annewieke er bewust voor gekozen zich te richten op mediation.

Vanuit een positieve benadering, met alle benodigde juridische kennis en ervaring scheidingen regelen. Daar staat Annewieke Bemiddelt voor.

“SCHEIDINGSBEMIDDELING IS WAT IK HET LIEFSTE DOE. HET GEEFT VEEL POSITIEVE ENERGIE. DAT KLINKT MISSCHIEN RAAR, WANT SCHEIDEN IS VERVELEND, MAAR EEN GOEDE NIEUWE START MAKEN IS IETS MOOIS WAAR BETROKKENEN SOMS LANG NAAR UIT HEBBEN GEKEKEN”

WAT KAN ANNEWIEK BEMIDDELT VOOR JULLIE BETEKENEN?

Advies geven over allerlei onderwerpen rondom jullie scheiding

Scheidingsbemiddeling (mediation) om samen tot afspraken te komen

Afhandeling van het gehele juridische proces bij de rechtbank en gemeente

SCHEIDINGSMEDIATOR ANNEWIEKE BEMIDDELT

Speciaal voor mensen met kinderen

Ervaren advocaat, gespecialiseerd in scheidingen

Gecertificeerd MfN Mediator

Advies over de gevolgen voor pensioen, lijfrenteverzekeringen, koopsompolissen en fiscale zaken

Verzorgt coaching hoe je tijdens de scheiding met elkaar en met je kinderen kunt blijven communiceren, om weg te blijven van discussies en verwijten.

Verzorgt coaching hoe je ná de scheiding als ex-partners met elkaar omgaat

Verzorgt coachingvoor jouzelf, hoe je zelf als mens overeind blijft, zowel tijdens je scheiding als daarna

MEER INFORMATIE OVER SCHEIDEN

Willen jullie je vast voorbereiden op de scheiding? Op deze website vind je meer informatie over allerlei verschillende onderwerpen rondom scheiden.

Lees meer over alles wat je moet regelen of waar je afspraken over moet maken

Lees de blogs met meer informatie over scheiden

Lees meer over waarom mediation tot meer tevredenheid leidt dan scheiden met hulp van advocaten

Bekijk de video’s hieronder over hoe mediation bij scheiding werkt en verschillende andere veel voorkomende onderwerpen rondom scheiden

HULP BIJ SCHEIDING NODIG IN DE BUURT VAN DOETINCHEM? NEEM CONTACT OP!

Annewieke Bemiddelt helpt graag. Heb je vragen over scheiden en jouw antwoord nog niet gevonden op deze website? Bel gerust om advies in te winnen: (0314) 36 59 75. Willen jullie graag gelijk een kennismakingsgesprek op kantoor in Doetinchem plannen? Dat kan!