HET GEHEIM VAN SCHEIDEN ZONDER SORES

Nu is het een chaos in je hoofd en zit je vol onzekerheden over je inkomen, woning, financiën, kinderen en je hele toekomst. Je bent bang voor discussies met je partner, en je beseft dat jullie kinderen hier direct last van zullen hebben. Hoe kom je hier uit?

Scheiden zonder sores? Bekijk mijn gratis video.

Vul je gegevens in, dan ontvang je direct via e-mail een link naar de video.

ONTDEK IN DEZE KORTE VIDEO:

Hoe je hoogoplopende discussies kunt voorkomen

Hoe je tot een eerlijke financiële verdeling komt over je woning, huwelijkse voorwaarden, alimentatie, onderneming en vermogen

Hoe je een normale communicatie met je partner kunt behouden, tijdens de scheiding en ook daarna

Hoe jullie samen het contact met de kinderen goed houden en jullie liefhebbende ouders blijven

Hoe de scheiding jou niet volledig uitput, maar hoe je ook zelf op de been blijft

ADVOCAAT MEDIATOR SCHEIDEN

Misschien vraag je je na het zien van de video af hoe je aan alle juridische informatie en kennis komt die nodig is voor een scheiding. Dat is een hele goede vraag, want er komen inderdaad veel juridische vragen op je af.

Ik geef jullie als advocaat-mediator alle juridische informatie die je nodig hebt. Zo krijg je voldoende informatie en richtlijnen in handen, om daarna samen met je partner goede beslissingen te nemen. Als advocaat-mediator help ik jullie daar graag bij.

Ik ben naast mediator ook advocaat en dat betekent dat ik alle relevante kennis en ervaring in huis heb. Als advocaat heb ik veel geprocedeerd voor mensen die in een scheiding zaten. Daarom weet ik heel goed wat er mis kan gaan. Dankzij die kennis en jarenlange ervaring kan ik jullie als advocaat- mediator wijzen op de risico’s en valkuilen bij een scheiding.

Ik help jullie met mediation om die zichtbaar te maken en te bespreken. Oók als het lastige issues zijn. Zo voorkom je dat je een paar jaar later spijt krijgt van een bepaalde afspraak, omdat je tijdens de mediation iets over het hoofd hebt gezien. Of de informatie die je hebt gekregen was niet volledig. Ik wil graag dat jullie ook na de hele scheiding met tevredenheid terugkijken op de mediation.

SCHEIDEN EN MEDIATION, IETS VOOR JULLIE?

Stellen die uit elkaar gaan kiezen steeds vaker voor mediation bij hun scheiding. De mensen die bij mij komen kennen vaak andere stellen in hun directe omgeving die hun scheiding hebben geregeld op de ‘traditionele manier’. Dat betekent met twee advocaten en de tussenkomst van een rechter.

Daar hebben ze nare verhalen over gehoord; de scheiding duurde lang, er was lang onzekerheid, heel veel spanning, de partners spraken negatief over elkaar en ook na de scheiding konden de ex-partners elkaar niet meer luchten of zien. En dan de kinderen… die hadden jarenlang last van al die spanning tussen hun ouders.

Dan is het alternatief voor hun eigen scheiding: mediation. Daar kiezen mensen dan bewust voor. Ook dan blijft scheiden vaak emotioneel en soms lastig. Maar wanneer jullie beiden openstaan voor een constructieve vorm van scheiden in goed overleg, kun je het volgende bereiken:

dat je na een paar maanden alles goed en eerlijk hebt geregeld,

Scheiden met mediation is voor jou geschikt als je iemand bent die bewuste keuzes maakt in het leven en als je de regie wilt houden over je scheidingstraject. Dan past mediation bij jou en je scheiding.

Meer weten na het zien van bovenstaande gratis video of na het lezen van alle informatie over mediation?